Tudnivalók

Utánrendelés lehetséges bármely témánkról a kívánt méretben, vagy kisebb változtatásokkal az igények szerint. Ilyenkor az egyeztetett módon elkészítem a festményt majd fotót küldök róla. Amennyiben megfelel az elvárásoknak csak azután postázom, vagy kérésre kiszállítom.

Számlát jelenleg csak magánszemélyeknek tudok kiállítani (ld. KATA törvény), ezt a kép árának megérkezése után 3 napon belül kapod meg kizárólag On-line formában. (Kérlek nyomtasd ki)

Elállás: a képet 14 napon belül indoklás nélkül vissza küldheted, miután épségben megérkezett az árát vissza utalom.

Műveink többféle technikával készülnek. Alapvetően 2 fő kivitelezési mód van: 1. a natur "origi" festmény amihez semmilyen technika nem társul. 2. a festmény-kollázs ez általában utánrendeléseknél segít az eredetihez hű alkotás elkészítésében. Alapja egy vászon nyomat mely aztán 100% kézi kifestésre kerül, majd lakkozás teszi teljessé az összhatást.

Képeink fix 3-cm magas borovi fenyő feszítő keretre kerülnek. Keretet nem igényelnek. Nagyobb hő ingadozás esetén (főleg hidegben) előfordulhat, hogy a pamut vászon kissé lazább lesz. Ez esetben nedves szivaccsal töröljük át saroktól sarokig a kép hátulját. Nedvesség hatására a vászon újra kifeszül. Sem a lakk sem a festék nem oldható száradás után ezért nedves szivaccsal tisztítható a kép frontja is.

Felhelyezés: helyezzük a képet a fal kívánt helyére egy vízmérték segítségével, majd 1-2 pontot ceruzával jelöljünk ki a kép tetején. A kijelölt helyre kis kalapáccsal verjünk 3-4-centis fej nélküli bognár szöget 1.-1,5 cm kiállást hagyva. Ezután a képet egyszerűen függesszük a szegekre, így jobbra-balra még elmozdítható, de a falhoz simul.                                   Több darabos kompozíció esetén helyesen elrendezve fektessük a padlóra, majd a szélesség magasságbeli eltérések figyelembevételével jelöljük ki a falon a függesztő szegek helyét. A feszítő keret vastagságát (2-cm) is figyelembe kell venni!