CSAK A TÖKÉLETES ELÉG JÓ

Kedves Látogató!

Egy képhez nem kell magyarázat. Elég, hogy szép és illik a környezetéhez. Több mint három évtizede azért alkotunk, hogy a legjobb minőséget produkáljuk megrendelőinknek. Elégedettségük számunkra a legjobb inspiráció.

RÓLAM

1985-ben még szinte gyerekként kezdett izgatni a festészet. Érdeklődésemet rajz szakkörökön és a fellelhető művészeti albumok bújásával csiszolgattam. 1989-től Solymos Tamással már mint szabad szellemi foglalkozású alkotók jelentünk meg kiállításokon és vásárokon. Majd több más alkotó közt édesapám és lányom is csatlakozott a kis közösségünkhöz. Munkáink a kilencvenes évek eleje óta vannak jelen hazai galériák és lakberendezési áruházak kínálatában. Honlapunkon a három évtized szinte teljes keresztmetszete megtekinthető. Az új utak keresése, az alkotás szabadsága számunkra alap érték. Minden eddigi vásárlónknak köszönjük, hogy lehetővé tették számunkra a folyamatos fejlődést és hogy lakásukat a mi alkotásunk díszítheti. Kreativitásunkkal a jövőben is a legharmonikusabb otthonok, enteriőrök kialakításán dolgozunk.

Köszönjük a bizalmat!

Ferencsik Árpád

KEDVED LENNE KIPRÓBÁLNI MAGAD? 

Kreatív időtöltést kínálunk hobbi festő szakköreinkkel kicsiknek, nagyoknak, vagy éppen csapat építő tréningnek. Könnyed tájkép témáink megfestésével játékosan megismerkedhetsz a festés anyagaival, eszközeivel és trükkjeivel. Egyedi időpontért (akár kiszállással is!) hívj bizalommal: 06 30 283 4084

A SIKERÉLMÉNY GARANTÁLT!

Iratkozz fel hírlevelünkre és legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!